Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Staat je vraag er toch niet tussen? Neem dan gewoon even contact op.

Welke dagen zijn jullie open?

Mañana Nijmegen is alleen geopend op aanvraag. Zowel doordeweeks als in het weekend is het mogelijk een evenement of catering hiervan te organiseren. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Duurzame catering, hoe zit dat precies?

Goed zijn voor onze aarde vinden wij ontzettend belangrijk. We verzorgen daarom de leukste momenten in het leven met alle liefde in een duurzaam jasje. Zo werken wij samen met lokale partners die ons voorzien van eerlijke en seizoensgebonden producten. Er wordt altijd zonder vegetarisch gekookt en regelmatig veganistisch. We kiezen er bewust voor zo min mogelijk (single use) verpakkingen te gebruiken voor het bereiden en bezorgen van de gerechten bij cateringsopdrachten. Na afloop van je partijtje komen we het gebruikte servies dan ook weer ophalen en gooien we niets weg. Onze pop-up events vinden altijd plaats op een groene plek. Deze locaties bevinden zich letterlijk in de natuur en delen ook onze duurzame visie.

Hoe gaan jullie om met allergenen?

Al onze gerechten worden in een keuken gemaakt waar wordt gekookt met alle allergenen. We doen onze uiterste best om te zorgen dat er geen allergenen in een maaltijd of gerecht komen die daar niet horen. Bij aanvraag vertellen we je bij elk gerecht of deze gluten-, soja-, noten- of lactosevrij is. Dit wil dan zeggen dat de maaltijd zelf geen gluten, soja, noten of lactose bevat, maar dat deze wel bereid is in een keuken waar dit soms wordt gedaan. Twijfel je? Stuur ons dan een mailtje via info@manana-nijmegen.nl en we overleggen graag met je!

Wat een cool concept! Kunnen we samenwerken?

Natuurlijk! We staan altijd open voor toffe samenwerkingen. Heb je een idee of wil je eens met ons sparren? Mail ons via info@manana-nijmegen.nl