Denk vandaag aan morgenOver ons

Benieuwd naar de gezichten achter Mañana Nijmegen en wat ons drijft?
We leggen het je graag uit!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/06/Manana-Manana-Birgit-Marleen.png

Wij zijn
Mañana Nijmegen

Wij zijn Marleen en Birgit, twee dames uit Nijmegen die van deze aarde houden. Met Mañana Nijmegen hopen wij mensen te inspireren dat het maken van duurzame keuzes hartstikke fijn en leuk kan zijn. Onze passies: lekker eten, zorg dragen voor een mooie aarde en het organiseren van evenementen komen samen in Mañana Nijmegen.

'Wat is er lekkerder dan een goede
take-away maaltijd op zondagavond? Eigenlijk niets. Behalve als het ook op een gezonde én duurzame manier kan.'

Birgit & Marleen

Lokale producten,
verpakkingsvrij.

Mañana Nijmegen is een duurzaam initiatief dat zich inzet voor de wereld van morgen. De eerste stap die we zetten met Mañana Nijmegen zijn take-away maaltijden. Deze maaltijden zijn elke zondag af te halen, duurzaam en gezond. Zo kiezen we er bewust voor geen (single-use) verpakkingen te leveren door onze klanten te vragen hun eigen bakje mee te nemen. In de toekomst willen de maaltijden in eigen herbruikbare maaltijdbakjes aanbieden. Met betrekking tot de ingrediënten werken we samen met lokale leveranciers die, net als wij, de zorg voor onze aarde hoog op hun prioriteitenlijstje hebben staan.

Benieuwd naar
onze partners?

We werken samen met mooie, lokale partners uit de regio Nijmegen. Zo levert Biologische Tuinderij De Lijsterbes uit Groesbeek ons verse groentes en biologische bakkerij De Knollentuin in Nijmegen-Oost ons verrukkelijk brood. De rest van onze ingrediënten kopen we in op de lokale zaterdagmarkt. Hierdoor zijn de ingrediënten van onze maaltijden altijd lokaal, seizoensgebonden en eerlijk.

Benieuwd naar
onze partners?

We werken samen met mooie, lokale partners uit de regio Nijmegen. Zo levert Biologische Tuinderij De Lijsterbes uit Groesbeek ons verse groentes en biologische bakkerij De Knollentuin in Nijmegen-Oost ons verrukkelijk brood. De rest van onze ingrediënten kopen we in op de lokale zaterdagmarkt. Hierdoor zijn de ingrediënten van onze maaltijden altijd lokaal, seizoensgebonden en eerlijk.