Nieuwsbrief

Elke twee maanden nemen we je mee in het leven van Mañana Nijmegen. Niet alleen onze eigen ontwikkelingen komen aan bod, we inspireren je ook graag met duurzame tips.

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2021/06/Groen-dak.png

NIEUWSBRIEF
JULI 2021

Deze nieuwsbrief staat in het teken van groot (klein) nieuws. Verder delen we weer een berg aan groene tips, recepten én waarom je deze zomer een groen dak moet plaatsen. Veel leesplezier!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2020/11/Vegetarische-kip-met-sinaasappel.png

NIEUWSBRIEF
NOVEMBER 2020

Tijd voor een creatieve oplossing in tijden van crisis: Mañana gaat thuisdiners organiseren! Vind hier alle informatie voor de eerste editie plus een aanrader voor een hele uitdagende challenge. Lees ze!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2020/11/Nieuwsbrief.png

NIEUWSBRIEF
AUGUSTUS 2020

Een zomerse nieuwsbrief over warmte, tuintips en hittestress bij dieren. Maar ook over het volgende pop-up event van Mañana op een nieuwe locatie. We sluiten af met twee tropische recepten, enjoy!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2020/02/Kader-1.png

NIEUWSBRIEF
FEBRUARI 2020

Hello 2020! We zijn al een tijdje bezig, maar in deze eerste maanden van dit jaar is er al een hoop gebeurd. Zo vond gisteren Mañana’s eerste pop-up brunch in de natuur plaats en hebben we belangrijk nieuws.

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/11/BRIEFNOV.png

NIEUWSBRIEF
NOVEMBER 2019

In onze vorige nieuwsbrief lichtten we al een tipje van de sluier: er komt een tof pop-up event in de natuur aan! In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over deze pop-up én delen we nog wat Mañana Mañana-nieuws.

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/09/Markt.png

NIEUWSBRIEF
SEPTEMBER 2019

In deze nieuwsbrief geven we jullie een kijkje in de keuken van Mañana Mañana, we nemen jullie mee in enkele toekomst- plannen en we vertellen jullie over onze eerste cateringklus. Dus lees snel verder!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/08/hoe-jouw-kleding-bijdraagt-aan-de-plastic-soep-3.png

NIEUWSBRIEF
JULI 2019

In deze nieuwsbrief vertellen we je over onze, vanaf a.s. zondag, wekelijks af te halen duurzame en gezonde maaltijden én lichten we de maaltijd voor aankomende zondag voor je toe. Dus lees snel verder!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/06/Vega-BBQ.png

NIEUWSBRIEF
MEI 2019

In deze nieuwsbrief vertellen we je
alles over onze duurzame plannen
met Mañana Mañana en onze persoonlijke
passie en visie die Mañana Mañana tot
leven heeft gebracht. Dus lees snel verder!

Voor als je
niets wil missen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, gerechten en ontwikkelingen rondom Mañana Mañana.

Voor als je
niets wil missen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, gerechten en ontwikkelingen rondom Mañana Mañana.