Babyshower

Je hoogzwangere zus, schoondochter of beste vriendin verrassen? Wij helpen je een handje door een onvergetelijke babyshower te organiseren. Alles mag en alles kan, zolang wij het evenement wat betreft eten maar in een duurzaam jasje mogen steken bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie.

Gezond, gezellig en op een duurzame manier.

Aanstaande mams even in het zonnetje zetten en gezellig samen zijn, daar draait het volgens ons om bij een babyshower. Een hartstikke leuk evenement waar we jou graag bij helpen op een door jou gekozen locatie. Graag gaan we met jou in overleg om hapjes, drankjes, soepjes, zoetigheden en gerechten voor jullie perfecte babyshower te verzorgen. Dit op een duurzame en eventueel gezonde manier. Nieuwsgierig wat er mogelijk is? Neem contact met ons op!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/06/Babyshower-450x442.png

GEZONDE
HAPJES

Gluten- of lactosevrij, zonder al te veel suikers of gewoon lekker roze: wij draaien onze handen er niet voor om. We willen graag laten zien dat gezonde hapjes niet moeilijk zijn en vooral heel erg lekker!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/12/Babyshower1WEB.png

TOFFE
VERSIERING

Een gezellige aankleding, helemaal op maat. Roze, blauw of gewoon een ander thema? We regelen het. En dat zonder wegwerpplastic of andere vormen van verspilling. Bij jouw gekozen locatie.

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/12/Babyshower2WEB.png

ZERO
WASTE

Koken en bakken doen wij zonder voedsel weg te gooien. Is er na het evenement toch nog wat over? Hier bedenken we samen een oplossing voor. Want eten in de prullenbak; daar doen wij niet aan.

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/12/Babyshower3WEB.png

Vrijblijvende prijsopgave

    Vrijblijvende prijsopgave