Events

Elk seizoen organiseren wij een pop-up evenement in de natuur. Weten wat er op de planning staat en wat je mogelijk gemist hebt? Lees dan verder.

Stay tuned!

Op dit moment staat er nog geen pop-up event in de natuur op de planning, maar daar zal snel verandering in komen. Op dit moment focussen we ons net iets meer op het organiseren van kleine events bij jou thuis. Een babyshower, verjaardagsfeestje of huwelijk in het klein? Wij denken graag met je mee in mogelijkheden.

Dit najaar kun je hopelijk weer een nieuw pop-up event op een mooie locatie midden in de natuur van ons verwachten. Stay tuned!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2020/08/Pop-up-in-de-natuur.png

When things change...

Deze winter is het helaas niet mogelijk een pop-up event te organiseren. Daarom hebben we iets anders bedacht. Elke maand kun je een driegangendiner bestellen die thuisbezorgd wordt. Wat kun je verwachten? Een uitgebreid diner bij je thuisbezorgd, inclusief servies en decoratie. Amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht bereid met verse en lokale producten, uiteraard geheel vegetarisch.

Dit voorjaar kun je weer een nieuw pop-up event op een mooie locatie midden in de natuur van ons verwachten. Stay tuned!