Catering

Of het nu gaat om een babyshower, walking dinner, bedrijfsborrel, verjaardagsfeestje, bruiloft of gewoon een lunch in het park: wij helpen je graag!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2020/10/Thuisdiner.png

Viergangen thuisdiner

De horeca en evenementenbranche op slot, dit vraagt om creatieve oplossingen om er tijdens de donkere dagen toch wat fijns van te maken. Daarom biedt Mañana deze winter elke maand een viergangen-thuisdiner aan! Wat kun je verwachten? Een uitgebreid diner bij je thuisbezorgd, inclusief servies en decoratie. Amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht bereid met verse en lokale producten, uiteraard geheel vegetarisch. Laat ons het werk doen en maak er een speciale avond van!
Verras jouw valentijn met een viergangen-thuisdiner! Wat kun je verwachten? Een uitgebreid diner bij je thuisbezorgd, inclusief servies en decoratie. Amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht bereid met verse en lokale producten, uiteraard geheel vegetarisch. Laat ons het werk doen en maak er een speciale avond met je geliefde van!
Het menu van 13 februari (SOLD OUT):

Amuse: cappuccino van prei en limoenblad
Voor: ravioli van rode biet met geitenkaas en dille
Hoofd: smokey bloemkoolsteak met puree en tempura van paddenstoelen en bloemkoolblad
Na: zoete mini loempia’s van appel, pruim en vanille

Wanneer? zaterdag 13 februari
Waar? Bij jou thuis in Nijmegen. Woon je buiten Nijmegen? Neem dan eerst even contact met ons op voor het bestellen van het diner.
Prijs? €38,- per persoon
Let op: er is een maximum van 10 personen per avond gezien de thuisbezorging. Vol = vol. Voor het diner van 13-02 kun je t/m 08-02 je bestelling plaatsen.
Het diner wordt thuisbezorgd tussen 18:30 – 19:30. Graag de koude gerechten in de koelkast plaatsen en de warme gerechten in een oven op 60 graden. Op de bijgeleverde menukaart kun je de volgorde van de gerechtjes zien. Omdat we zonder wegwerpproducten werken, willen we je vragen het kratje met servies binnen één week te retourneren bij Muntweg 48.

Een duurzaam partijtje?
Dat kan!

Het leven vieren, dat vinden wij veel waard. Tegelijkertijd vinden we goed voor onze wereld zorgen net zo belangrijk. Daarom verzorgen wij met veel liefde jouw duurzame feestje. Een babyshower, verjaardagsfeestje, bruiloft of gewoon een lunch in het park? Laat ons weten welk evenement we voor jou kunnen organiseren en draag meteen je steentje bij aan een duurzame wereld.

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/06/Healthy-babyshower.png

BABY SHOWER

Natuurlijk wil de aanstaande mams voor haar kindje het allerbeste en dat begint in de buik. Een gezonde en duurzame babyshower is ideaal om een juiste balans te creëren tussen goed voor moeder, kind en onze aarde. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst plus een heel gezellig feestje!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/12/Kader.png

DUURZAME BEDRIJFSBORREL

Wil jij met jouw bedrijf duurzaamheid uitstralen? Zelfs tijdens de gezelligste bedrijfsborrels? Mañana Nijmegen helpt je graag om de borrel duurzaam en gezond op te zetten. Want wat is er nu beter dan een gezellige borrel die ook nog verantwoord is?

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/06/Thuisdiner.png

WALKING DINNER

Wil jij een Walking Dinner organiseren? Voor jouw verjaardag, personeelsuitje of gewoon zomaar? Gezond én duurzaam maakt het dan natuurlijk extra bijzonder. Mañana Nijmegen denkt graag met je mee, in concept én uitvoering helpen we je bij een onvergetelijke dag!

Vrijblijvende prijsopgave

Vrijblijvende prijsopgave