Catering

Of het nu gaat om een babyshower, walking dinner, bedrijfsborrel, verjaardagsfeestje, bruiloft of gewoon een lunch in het park: wij helpen je graag!

Een duurzaam partijtje?
Dat kan!

Het leven vieren, dat vinden wij veel waard. Tegelijkertijd vinden we goed voor onze wereld zorgen net zo belangrijk. Daarom verzorgen wij met veel liefde jouw duurzame feestje. Een babyshower, verjaardagsfeestje, bruiloft of gewoon een lunch in het park? Laat ons weten welk evenement we voor jou kunnen organiseren en draag meteen je steentje bij aan een duurzame wereld.

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/06/Healthy-babyshower.png

BABY SHOWER

Natuurlijk wil de aanstaande mams voor haar kindje het allerbeste en dat begint in de buik. Een gezonde en duurzame babyshower is ideaal om een juiste balans te creëren tussen goed voor moeder, kind en onze aarde. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst plus een heel gezellig feestje!

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/12/Kader.png

DUURZAME BEDRIJFSBORREL

Wil jij met jouw bedrijf duurzaamheid uitstralen? Zelfs tijdens de gezelligste bedrijfsborrels? Mañana Nijmegen helpt je graag om de borrel duurzaam en gezond op te zetten. Want wat is er nu beter dan een gezellige borrel die ook nog verantwoord is?

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/06/Thuisdiner.png

WALKING DINNER

Wil jij een Walking Dinner organiseren? Voor jouw verjaardag, personeelsuitje of gewoon zomaar? Gezond én duurzaam maakt het dan natuurlijk extra bijzonder. Mañana Nijmegen denkt graag met je mee, in concept én uitvoering helpen we je bij een onvergetelijke dag!

Vrijblijvende prijsopgave

Vrijblijvende prijsopgave