ReceptenRecept: Feestelijke spoom - Mañana Nijmegen

december 16, 2019

Feestelijke spoom

Een spoom is een tussengerecht om het eerste deel van het diner te laten zakken en je smaak te neutraliseren. Ingrediënten zijn vaak witte wijn en citrusvruchten en het wordt altijd koud opgediend. Ideaal voor tijdens jouw kerstdiner dus! Dit recept is enorm simpel en kan voor het diner al voorbereid worden.

https://manana-nijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/07/Spoom.png

Wat heb je nodig voor 4 glazen?

8 el bevroren mango stukjes
1 fles prosecco
4 champagneglazen

Wat moet je doen?

Pureer de mango met een scheutje prosecco met een staafmixer. Bereidt je de spoom eerder voor? Bewaar de mangopuree dan in de vriezer en schep het later als schepijs in de glaasjes. Verdeel de mangopuree over de glazen en schenk af met de overige prosecco.

Proost!

P.s. Op zoek naar meer inspiratie voor een duurzaam kerstdiner? Wij hebben een vegan kerstdiner samengesteld en die kun je hier vinden!