Zomersalade met puntpaprika, munt, abrikoos, pecannoten en feta
Een friszoete zomersalade met heerlijke verse ingrediënten en kruiden! Door de combinatie met pecannoten een lekker knapperige bite en dankzij de feta en avocado heerlijk zacht.

Wat heb je nodig voor 3-4 porties?
160 gram quinoa
1 handje gedroogde abrikozen (geweekt)
blaadjes van 4 takjes munt
75 gram magere feta
1 zak veldsla
1 handje pecannoten
2 bosuitjes
1 avocado
1 puntpaprika
1 el kardemom-poeder
peper en zout
Wat moet je doen?
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de abrikozen en avocado in stukjes, hak de muntblaadjes en pecannoten grof, scheur de veldsla, snij de bosui in ringetjes en verwijder de zaadlijsten bij de puntpaprika en snij in reepjes.
Doe alle ingrediënten in een kom en kruimel de feta erover.
Geniet ervan!